Geboortefotografie

 

Waarom een geboortereportage?

De geboorte van jullie kindje is een uniek moment in jullie leven. Het is een eenmalige gebeurtenis die zo vervuld is van emoties dat je er soms veel weer van vergeet. Hoe fijn is het dan als ik dit geboorteproces voor jullie kan vereeuwigen? Dat je als vader niet zelf hoeft te gaan fotograferen als je liever je vrouw ondersteunt of aangewezen bent op een huis-tuin-en-keukencamera. Ik laat het ongepolijste schijnen, door het bevallingsproces vanuit een fotografisch standpunt weer te geven. Jullie zien de bevalling terug zoals deze voor jullie was; intiem, krachtig, eerlijk, emotioneel en daarom ongelofelijk mooi. Maar ook details die jullie wellicht ontschoten zijn.

Hoe werk ik?

Tijdens een geboortereportage volg ik de fases nauwlettend; de weeën, de geboorte, de eerste kennismaking. Ik registreer wat ik zie op een verhalende manier. Zo kunnen jullie je geboorteverhaal keer op keer opnieuw vertellen, geïllustreerd door tastbare herinneringen.

Tijdens het proces van de bevalling ben ik er, maar ook weer niet. Ik probeer zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn, om niet te storen in de momenten waarop jullie de rust en ruimte nodig hebben. Maar ook omdat de momenten dat je de camera vergeet juist diegene zijn waarop je het meest jezelf bent. Met mijn lichtgevoelige camera en -lenzen kan ik zelfs onder donkere lichtomstandigheden fotograferen. Hierdoor hoef ik minimaal tot niet in te grijpen in de ruimte die ik aantref en in jullie flow.

Kennismaking en beslissing

Graag kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij wie er straks aan het kraambed staat, net zoals een verloskundige dat is. Hierbij kunnen jullie je verwachtingen uitspreken en uitgebreid vragen stellen. Na overleg in jullie eigen tijd komen jullie terug op je beslissing of ik wel of niet bij de geboorte aanwezig zal zijn.

 

PLAN - PRICE

Description

Geboortereportage 1


€850

Vrijblijvend kennismakingsgesprek


Oproepbaar 24/7, vanaf week 38 van de zwangerschap


Aanwezig gedurende de bevalling, vanaf 5 centimeter ontsluiting

tot 2 á 3 uur na de bevalling


Minimaal 100 nabewerkte foto's in kleur en zwart/wit


Foto's worden geleverd op luxe USB


Mini-fotoalbum van 15 x 15 met 6 spreads 


Slideshowbewerking op muziek van alle foto's

Geboortereportage 2

€1025

Vrijblijvend kennismakingsgesprek


Oproepbaar 24/7, vanaf week 38 van de zwangerschap


Aanwezig gedurende de bevalling, vanaf 5 centimeter ontsluiting

tot 2 á 3 uur na de bevalling


Minimaal 125 nabewerkte foto's in kleur en zwart/wit


Foto's worden geleverd op luxe USB


Luxe fotoalbum van 20 x 20 met 15 spreads 


Slideshowbewerking op muziek van alle foto's


Geboorteblog online

 

De prijs is exclusief reiskostenvergoeding (á €0,19 per gereden kilometer) en inclusief parkeerkosten. De betaling geschiedt in termijnen, dus de kosten zijn makkelijk te spreiden!

Klik hier voor het portfolio van mijn geboortereportages. Ik raad ook zeker de blogs aan voor een goede indruk.