Een zwangerschap is zo’n bijzondere tijd in je leven. Naast de ongemakken die je kunt ervaren over je veranderende lichaam is het ook zo’n ongelofelijk mooi proces; Je voelt je kindje groeien en leven, vlak onder je huid. Uit eigen ervaring weet ik met hoeveel trots je je buik draagt. Een relatief korte periode vol spanning en voorpret, die je kunt koesteren met een zwangerschapsreportage.

Een creatieve zwangerschapsreportage

Een fotoreportage maken van jouw zwangere buik vind ik iets bijzonders. Jouw zwangerschap is uniek, dus mag je verwachten dat je foto’s dat ook zijn. Ik vind het daarom positief dat ik geen studio heb; dit maakt dat we onze blik naar ‘buiten’ kunnen richten. We gaan naar een plek die jij mooi vindt, die jou een fijn gevoel geeft. Dat kan jouw huis zijn, je tuin, maar ook het bos of het strand. Want als jij je ontspannen voelt op een plek, dan straal je. Het zou daarom jammer zijn om ‘slechts’ foto’s van je buik te maken; je bent zwanger van top tot teen en met iedereen om je heen!

Prijs zwangerschapsreportage €150 incl. btw

Wat krijg je hiervoor?

– We bespreken jouw inspiratiebronnen en wensen

– Reportage vanaf week 34 van je zwangerschap. Dan ben je nog mobiel en hou je minder vocht vast dan op het einde van je zwangerschap.

– Een uitgebreide fotoshoot op een door jou gekozen plek.

– Zeker 20 foto’s in hoge resolutie via WeTransfer

– Al deze foto’s in lage resolutie met beeldmerk, geschikt voor publicatie op sociale media, blogs of website.

Klik hier voor een impressie van mijn zwangerschapsfotografie.

 

Beschikbaar voor zwangerschapsreportages in Oosterhout, Breda, Tilburg, Rijen, Dongen en omgeving.